Lions Tour Rally 2022

Lions ‘De Leijen’ organiseert op 25 en 26 juni 2022 de 11e editie van de Lions Tour Rally. Een volledig verzorgde en betaalbare tweedaagse Rally waarbij sportiviteit en gezelligheid hand en hand gaan. De volledige opbrengst van de Rally wordt gedoneerd aan het goede doel.

Een uitdaging voor zowel de beginnende als de ervaren Rallyrijder

De Rally staat open voor oldtimers, youngtimers en bijzondere (sport/cabrio)auto’s. U ontvangt voor de start een Rallyboek met uitgebreide instructies waardoor de Rally voor iedereen goed te rijden is. De Rally is voor zowel de beginnende als de ervaren Rally-rijder een prachtige uitdaging. De Rally is een sportieve wedstrijd met gemiddelde snelheden op delen van de route waarbij we gebruik maken van beproefde route rallysystemen. Langs de route zijn diverse (bemande)controlepunten ingebouwd.

Route uitgezet door Arthur Denzler

Evenals voorgaande jaren zal de Rally worden uitgezet door Arthur Denzler, een befaamd navigator en bekend in Nederland en ver daarbuiten van het historisch Rally-rijden. Arthur Denzler heeft voor ons weer een unieke route samengesteld. U komt op fantastische wegen en kleine weggetjes waarvan u waarschijnlijk het bestaan nog niet kent.

2-daagse Rally: uniek in Nederland en vol verrassingselementen

Een 2-daagse Rally is uniek te noemen in Nederland. Deze twee dagen zijn volledig verzorgd inclusief een hotelovernachting, ontbijt. lunch en diner. De locatie houden we geheim, maar we verklappen wel graag dat het een hotel is waar u gebruik kunt maken van de Wellness faciliteiten. Ook de lunch gaan we op een zeer speciale locatie gebruiken. We hebben er alles aan gedaan om er ook dit jaar weer een geweldige ervaring voor u van te maken.

Kosten en Inschrijven

De kosten van deze volledig verzorgde 2-daagse Rally bedragen € 425,- per equipe. In combinatie met deelname hebben wij voor bedrijven prachtige combi pakketten met sponsoring waarbij uw bedrijf volop in de picture komt en bijdraagt aan de goede doelen. Er zijn slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar dus schrijf u zo snel mogelijk in!